Motorikus gáz Gázrendelés

Gyakori kérdések a motorikus PB-gázról

Az alábbiakban összegyűjtöttük Önnek azokat a legfontosabb kérdéseket és válaszokat, melyek gázüzemű targoncák üzemeltetésével kapcsolatban a legtöbbször felmerülnek. Reméljük tudunk segíteni döntésében. Amennyiben további kérdései lennének forduljon bizalommal kollégáinkhoz.

Kérdések: - Hol tudom cserélni a motorikus (targoncagáz) palackokat? - Befolyásolja a hideg idő a gázüzemű taronca működését? - A palackos megoldásnál van hatékonyabb megoldás? Válaszok...

Hol tudom kicserélni a motorikus palackjaimat?
A motorikus palackok cseréjére a Prímaenergia Zrt. több mint 3.000 cseretelepe biztosít országos szinten lehetőséget. Ezen kívül az ország egyes településein igénybe vehető a gázpalack házhoz szállítási szolgáltatásunk, a PrímaGázfutár, mely a 06-40/630-430-as, helyi tarifával hívható telefonszámon érhető el.
Egyedi igények, és megállapodás alapján a Prímaenergia lehetővé teszi a felhasználás helyére történő közvetlen kiszállítást is.


Befolyásolja a hideg idő a gázos targonca működését?
A hideg időjárásnak nincsen semmilyen negatív hatása a gázos targoncák üzemeltetésére nézve. Sőt...
A dízelüzemű targoncákkal ellentétben, a gázos targonca hideg időben is könnyen indul, és akár mínusz 20 Celsius fokos hőmérsékleten is a megszokott nagy teljesítménnyel üzemel.


A közelmúltban újabb targoncá(ka)t vásároltam, így több motorikus gázt használok. Van gazdaságosabb megoldás a palackos felhasználásnál?
Amennyiben eddig Ön csak néhány palackot használt, de továbbra is a palackos ellátást kívánja igénybe venni, lehetőség van a telephelyén palacktároló ketrec létesítésére, melynek folyamatos feltöltéséről a Prímaenergia Zrt. ütemezett szállítással gondoskodik.
Ha a motorikus PB-gáz felhasználása jelentősen megnőtt, gazdaságos megoldást jelenthet egy targoncatöltő állomás létesítése, mely folyamatos üzembiztonságot, és kedvező feltételei révén nagyobb megtakarítást jelent Önnek a költségeit illetően.

Prímagáz motorikus (targonca) gáz


Használjon vállalkozásában targoncatöltő állomást!

Több targoncát is üzemeltet? Fontos önnek a költséghatékonyság? Akkor a megoldás: saját targoncatöltő állomás!
Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!